Tuoteryhmät

YHTEYSTIEDOT

HELMIKAUPPA BLINGI

Humalistonkatu 5, 20100 Turku

044-2142 008

info@blingi.fi

YLEISTÄ KURSSEISTA JA KORUSYNTTÄREISTÄ

Helmikuu Design on järjestänyt korukursseja ja korusynttäreitä jo vuodesta 2006. Koruharrastuksen voi aloittaa kuka tahansa ja koska tahansa. Korujen tekeminen on mukava ja helppo harrastus. Kursseilla opit valmistamaan kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja ja voit toteuttaa jonkin täysin oman ideasi, tai korjata vanhoja lempikorujasi osaavassa ohjauksessa.

Kurssit järjestetään Helmikauppa Blingin tiloissa osoitteessa Humalistonkatu 5, 20100 Turku. Voit tilata kurssin myös kotiisi, tai vaikkapa työpaikalle.

helmilaatikko1

KURSSIT YRITYKSILLE

Helmikuu Design järjestää korukursseja yrityksille toiveiden mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kurssi tarpeidesi mukaan. Mukaan mahtuu tarvittaessa suurempikin porukka

POLTTARIKURSSIT

Polttarikurssit suunnitellaan aina yhdessä järjestäjien kanssa tilanteeseen ja tarpeeseen sopiviksi.

KORUNVALMISTUKSEN PERUSKURSSI

Kurssilla perehdytään muutamiin perus tekniikoihin. Mahdollisuutena on valmistaa rannekoruja, kaulakoruja, korvakoruja, avaimenperiä, avainkoruja, tai toteuttaa omia ideoitaan koruvaijerista, ketjusta, tai vaikka joustavasta silikoninauhasta.

LASTEN KORUSYNTTÄRIT

Helmikuu Designilta voit tilata kotiisi myös hillittömän hauskat ja suositut korusynttärit. Korusynttäreitä järjestetään kouluikäisille lapsille. Synttäreillä lapset saavat tehdä kauniita rannekoruja ja kaulakoruja ammattilaisen opastuksella.

AVAINKORUKURSSI

Kurssilla jokainen saa valmistaa itselleen upean avainkorun. Avainkoruja voi valmistaa koruvaijeriin pujottamalla, yhdistämällä helmiä ketjuun korupiikeillä, tai vaikka puuvillanauhaan pujottamalla.

avainkoru00489.jpg

              avainkoru00499.jpg    

KORUPIIKKIKURSSI

Kurssilla tutustutaan erilaisiin työvälineisiin, koruilun perusasioihin ja korupiikkien käyttämiseen korujen valmistuksessa. Korupiikeillä voidaan yhdistää helmiä näppärästi toisiinsa, valmiiseen ketjuun tai muihin metalliosiin. Korupiikeillä valmistuu myös upeita korvakoruja. Haastavinta kurssissa on korupiikkien vääntäminen kauniiksi lenkeiksi. Kurssi sopii kaikille ja antaa valmiudet upeiden korujen valmistamiseen itselle tai vaikka lahjaksi.

avainkirkassydan.jpg


VAIJERIKORUKURSSI                 

Kurssilla tutustutaan erilaisiin koruntekovälineisiin ja eri tapoihin valmistaa vaijerikoruja. Koruvaijerista voi valmistaa kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja ja monenlaista muuta. Kurssilla vain mielikuvitus on rajana. Kurssilla opit myös kiinnittämään lukot ja muut osat kauniisti ja kestävästi.

 

          img_4736.jpg          

JATKOKURSSI KORUPIIKKIEN VÄÄNTÄJILLE

Jatkokurssilla valmistetaan koruja ketjusta ja hopeoidusta kuparilangasta. Kurssi tarjoaa haastetta ja opettaa uusia tapoja vääntää kauniita ja hieman erilaisia korupiikkejä. Kurssi soveltuu niille, jotka jo ovat perehtyneet aikaisemmin korupiikkien vääntämiseen, tai muuhun korun tekemiseen.

img_4623.jpg