Tuoteryhmät

YHTEYSTIEDOT

HELMIKAUPPA BLINGI

Humalistonkatu 5, 20100 Turku

044-2142 008

info@blingi.fi

Helmikuu Designin toimitus- ja tilausehdot

Postitamme tilaukset välittömästi, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Mikäli suoritusta ei näy tilillä seitsemän päivän kuluessa tilauksesta, tilaus raukeaa. Kaikkia nettikaupassa näkyviä tuotteita pitäisi olla varastossa ainakin yksi kappale. Jos kuitenkin käy niin, että koru on tilaushetkellä päässyt loppumaan, otamme asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Korut toimitetaan postin mukana suoraan kotiisi, tai suuremman tilauksen ollessa kyseessä lähimpään postiin. Tällöin postista tulee erillinen ilmoitus paketin saapumisesta. 

Jos tahdot tehdä tilauksen ulkomaille, ota siitä erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme (info@helmikuu.com) ennen tilauksen tekemistä. Lisäämme tällöin posti- ja muita mahdollisia kuluja tilauksen loppusummaan.

Alaikäisellä asiakkaalla on oltava huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Postikulut

Kaikissa alle 30€:n tilauksissa lisäämme tilaukseen 2€ postikuluja. Yli 30€ tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

Palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Sinun ei tarvitse antaa syytä palautuksellesi. Mikäli haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen, ota siitä yhteyttä asiakaspalveluumme, niin annamme sinulle palautusohjeet. Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Helmikuu Design maksaa postimaksun puolestasi, mikäli haluat palauttaa tuotteen. Tuotteet palautetaan asiakaspalautuksena annetuilla tiedoilla. Emme lunasta asiakkaan lähettämää postiennakkolähetystä.

Viallinen tuote korvataan asiakkallee kokonaan postikuluineen. Mikäli tuotteessasi on valmistusvirhe, ota välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Helmikuu Design ei korvaa koruja, joiden vioittuminen on aiheutunut asiakkaan toiminnasta.


Rekisteriseloste

Helmikuu Designin tilausrekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tilatun korun koodi- ja hintatiedot. Tietoja käytetään ainoastaan asiakkaan tekemän tilauksen toimittamiseen. Emme saa  yksilöintitietoja maksutapahtumista, nämä tallentuvat ainoastaan pankki- ja luottolaitosten tietokantoihin. Rekisterin vastuuhenkilönä toimii Mimmi Fabricius ja tarvittaessa saat asiasta lisätietoja sähköpostiosoitteesta info@helmikuu.com. Asiakasrekisteriä suojataan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. 

 

Postituslistan tietosuoja

Helmikuu Design kerää postituslistakaavakkeen kautta kävijöiden sähköpostitietoja sähköpostitse tapahtuvaan markkinointiin. Sähköpostiosoitelistaa suojataan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Voit milloin tahansa lähettää asiakaspalveluumme viestin ja pyytää tietojesi poistamista postituslistalta.